publicat in 29/11/2012 20:11

Bogdan Danila

      Lumea media in general si radioul in special mi-au facut cu ochiul inca din copilarieEra un vis care nu stiam ca intr-o zi se va concretiza.Am intrat intr-un studio de radio pe la 15 ani...(miercuri seara,22 octombrie 2008-si tin asta minte foarte bine deoarece acea zi mi-a schimbat intr-un mod radical viata).Emotionat,dar foarte entuziasmat am facut cunostinta cu echipa M Plus fm de atunci si,chiar urmatoarea zi,dimineata,a fost primul live din ceea ce eu...cu ceva timp in urma...numeam VIS.

De atunci imi traiesc visul....prin urmare cred in asa ceva...in implinirea lor prin multa incredere si...mai ales...RABDARE!

Despre mine? Bogdan Danila...19 ani...balanta...elev la un liceu teoretic deocamdata (clasa a XII-a filologie).Cant la chitara,fac foarte mult sport,sunt o persoana mega sociabila care se impreieteneste foarte usor si care pune suflet in tot ceea ce face.

Un motto?...Ei bine am unul...as fi putut sa il scriu in romana,dar parca engleza...in cazul asta....e mai expresiva:NEVER BACK DOWN OR GIVE UP!!

Pe sistemul “Lauda-ma gura ca ti-oi da friptura!” am incercat aici sa imi fac o descriere cat mai sincera.Ramane ca voi sa trageti concluziile dupa ce ma auziti pe radio!

Copyright © 2012 Radio MPlus

Termeni si conditii

Web design WebMagnat