publicat in 25/08/2012 17:00

Alicia Keys - Girl On Fire (coperta single)

 

A aparut coperta primului single oficial de pe noul album semnat Alicia Keys. "Girl On Fire" da si titlul celui de-al 5-lea disc din cariera cantaretei. De asemenea aceasta a postat un video in care vorbeste despre un inceput nou pentru care a renuntat la toate elementele "standard".
 
 
Alicia Keys isi pregateste revenirea in lumea muzicala. Dupa 4 albume de succes prin care si-a bucurat fanii de-a lungul carierei, cantareata in varsta de 31 de ani va lansa un nou album intitulat "Girl On Fire" pe 27 noiembrie. Despre acesta artista a afirmat ca isi doreste sa-si faca fanii sa se simta liberi si sa le dea putere pentru aceasta.
 
Astazi a aparut coperta oficiala a primului single , melodie ce da si numele albumului. Alicia arata feroce, pozand cu parul scurt si uitandu-se intr-o parte. Cantareata a anuntat ca va interpreta noul single pentru prima data live in cadrul Video Music Awards pe 6 septembrie.
 
In asteptarea VMA-urilor, Alicia Keys a lansat un scurt jurnal intim video prin care prezinta fanilor experienta din spatele realizarii noului meterial discografic. Sa-l urmarim si noi!

 

Copyright © 2012 Radio MPlus

Termeni si conditii

Web design WebMagnat