publicat in 25/08/2012 17:00

John Puzzle feat Elise , George Sunday - Spanish Lovin' (single nou)

John Puzzle are un nou single cu care sigur va incinge atmosfera pentru ca pana si titlul e hot! Spanish Lovin' e noua sa piesa publicata pe contul de youtube al casei de discuri MediaPro Music si e un featuring cu Elise si George Sunday.
 
John Puzzle a mai lucrat alaturi de Elise la piesa So Far So Good, aparuta in vara anului trecut si care primit numai reactii bune de la voi. Anul acesta il puteti felicita pentru un alt hit, Je T'aime, pe care l-a produs pentru Liviu Hodor si Mona!
 
Haideti sa ascultam ce ne ofera John Puzzle pentru acest final de vara!
 
La sfarsitul anului trecut va anuntam ca a colaborat si cu Cristina Spatar pentru single-ul acesteia Come Baby Come, momentul de revenire al cantaretei in zona muzicala romaneasca, dupa o pauza oarecum indelungata.
 
Pe John Puzzle il mai stiti si pentru ca a fost solistul trupei Praf in Ochi, dar si pentru ca a compus si produs pentru alti cantareti de la noi: Andra, Dana Nalbaru, Adela Popescu, Anca Badiu, Elena Gheorghe sau Vali Barbulescu. Anul trecut nu a lansat doar So Far So Good, ci a avut premiera la noi pentru trackul Infidel.
 
Cum vi se pare noul sau single? Are potential de hit?

Copyright © 2012 Radio MPlus

Termeni si conditii

Web design WebMagnat