publicat in 25/08/2012 17:00

Natalia Barbu revine cu I Said It's Sad (single nou)

 

Dupa o vara petrecuta in studioul de inregistrari, Natalia Barbu revine in forta si lanseaza un nou single, intitulat „I Said It’s Sad”. Este prima piesa in colaborare cu producatorul muzical Radu Sirbu si este doar una din melodiile care urmeaza sa apara in urma acestei colaborari.
 
" Am muncit din greu aceasta vara, pentru ca ne-am propus sa gasim un stil foarte diferit si totodata foarte potrivit Nataliei Barbu, ceva cu care va surprinde cu siguranta. A fost o provocare mare, pentru ca Natalia Barbu de-a lungul carierei sale, a incercat absolut tot ce se poate canta, evident si pentru ca vocea ii permite acest lucru, asa ca am avut foarte mult de gandit si de ales, cum sa sune una dintre cele mai iubite voci de peste Prut? Cert este ca suntem pe aceeasi lungime de unda cu Natalia, probabil si pentru faptul ca avem aceleasi radacini, ceea ce face ca munca noastra in echipa sa fie mai usoara si mai placuta " a declarat Radu Sirbu.
 
Suntem de acord cu Radu cand spune ca e una din cele mai bune voci de peste Prut si adaugam ca e una din cele mai bune voci care s-au auzit in ultimii ani in muzica romaneasca. Pe langa asta, este si foarte frumoasa!
 
Asculta mai jos noul single al Nataliei, s-ar putea sa-ti placa!
 
 

 

Copyright © 2012 Radio MPlus

Termeni si conditii

Web design WebMagnat