publicat in 25/08/2012 17:00

One Direction - Take Me Home (coperta album nou)

 

Fanii One Direction au motive mari sa fie entuziasmati. Baietii au anuntat numele noului album si coperta acestuia. "Take Me Home" va aparea pe 13 noiembrie, in ciuda tuturor superstitiilor legate de numarul cu pricina.
Cel de-al 2-lea album al baietilor de la One Direction are o data de lansare - 13 noiembrie - iar coperta oficiala este  deja aici. Noul single al grupului se va numi “Live While We’re Young", lucru pe care l-am aflat saptamana trecuta printr-un anunt video al celor 5. Albumul "Take Me Home" va putea fi comandat prin iTunes incepand cu 1 octombrie in Canada si US si 30 septembrie in UK.
 
 “Live While We’re Young”  va putea fi ascultata la posturile radio incepand cu 24 septembrie.
 
Printre producatorii si compozitorii cu care baietii au lucrat pentru acest nou album, regasim nume mari precum:  Rami Yacoub, Carl Falk si Savan Kotecha (a scris si a produs “What Makes You Beautiful"), Ed Sheeran, Dr. Luke si multi altii.
Pana cand noul album, "Take Me Home", va aparea, pe baietii de la One Direction ii puteti asculta in cadrul VMA-urilor de anul acesta. De asemenea ii puteti vota la categoriile la care au fost nominalizati, astfel joi, 6 septembrie, in cadrul show-ului, sa plece acasa cu una sau mai multe statuete "moonman".

 

Copyright © 2012 Radio MPlus

Termeni si conditii

Web design WebMagnat