publicat in 25/08/2012 17:00

Sunrise Inc. - Toate Femeile Pleaca (single nou)

 

Sunrise Inc iau o pauza de la piese in limbi straine si revin cu o piesa in limba romana cu un titlu cel putin intrigant: Toate femeile pleaca. Se pare ca baietii aveau melodia de ceva vreme prin studio, iar acum au decis ca e momentul potrivit sa o lanseze.
Sunrise Inc se alatura listei de artisti romani care urmeaza cel mai nou trend, acela de a renunta la piesele in limbi straine, cum ar fi portugheza, spaniola sau greaca pentru a canta in limba materna, lucru foarte apreciat de public pana acum.
 
Ascultati mai jos! PLAY!
Despre piesa Toate Femeile Pleaca Sunrise Inc au spus:
 
Piesa o aveam de mult in studio, in varianta ei de baza, am adaptat-o putin tendintelor actuale, i-am adaugat putina sare, piper si...'Toate femeile pleaca'. Era si momentul sa o lansam, tinand cont si de faptul ca avem in 'playlist-ul' Sunrise Inc numai piese in limba engleza si spaniola, iar publicul isi dorea de mult sa ne auda cantand si in limba romana. Este exact unul din acele momente in care suntem pe deplin multumiti de ceea ce rezulta la finalul multor ore petrecute in studio si speram ca tot la fel de multumiti sa fie si cei care ne asculta muzica.
 
Sunrise Inc ne-au cucerit in aceasta vara cu melodia Mysterious Girl, al carei videoclip s-a lansat in premiera tot la noi, iar spre finalul anului trecut au rupt toate topurile cu Nina, care s-a auzit pe radio si la TV in heavy rotation.
 
Va place noua piesa Sunrise Inc? Cum vi se pare ideea lor de a canta si in romana?

 

Copyright © 2012 Radio MPlus

Termeni si conditii

Web design WebMagnat